Kies kleur:
  • A
  • B
  • C
Tekst Grootte:

Direct advies?

085-7737023

(Elke werkdag van 08.30u-22.00u)

Disclaimer | Snelle websitemaker

Disclaimer www.snelle-websitemaker.nl

Opgemaakt per 25 oktober 2010.

Alle door ons verstrekte informatie op deze website (www.snelle-websitemaker.nl) is geen aanbod, advies of webdesign-dienst. De verstrekte informatie is gebaseerd op bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht op het gebied van websites maken, webdesign en websitebouwers in het bijzonder. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid en volledigheid van alle informatie over de besproken informatie. De verstrekte informatie kan op ieder moment worden gewijzigd. Indien u voorstellen tot wijzigingen heeft, vragen wij vriendelijk contact met ons op te nemen.

Aansprakelijkheid

Aan de op deze website verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend, wij kunnen niet garanderen dat onze website zonder fouten is gemaakt. Wij aanvaarden hierom op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de besproken en verstrekte informatie. Ook kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud van sites waarnaar verwezen wordt, of vanwaar verwezen wordt naar deze site (www.snelle-websitemaker.nl).

Copyright

Iedere bezoeker van deze website is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de op deze site gegeven informatie. Teksten mogen niet gekopieerd of overgenomen worden. Copyright ligt bij de auteurs van deze website. Indien u teksten van deze website wenst te gebruiken, wordt u verzocht eerst contact met ons op te nemen.