Kies kleur:
  • A
  • B
  • C
Tekst Grootte:

Direct advies?

085-7737023

(Elke werkdag van 08.30u-22.00u)

Kosten website laten maken

Eigen Website nu zeer betaalbaar

Waar u 10 tot 15 jaar geleden nog duizenden euro's betaalde voor een hele simpele website, heeft u nu een vele mooiere website voor minder geld. Ook is er de mogelijkheid gekomen om simpel uw eigen website te onderhouden, hierdoor heeft u geen dure onderhoudskosten meer heeft voor uw website.

Hoe komt mijn prijs tot stand

De kosten van uw website bestaan uit een aantal verschillende factoren. Wij willen graag dat alles duidelijk is voor u, daarom zullen wij een korte omschrijving geven van de basis kosten om een website te laten maken.

  • De kosten van het design. De prijs van het design is afhankelijk van de grote van uw website en de moeilijkheidsgraad van het website ontwerp wat u wilt hebben. Kiest u voor een kleine website met een simpel ontwerp dan zullen de kosten erg laag zijn. Wilt u een grote website met een geavanceerd design met video's, flash en andere attributen dan zijn de kosten hier ook hoger voor. Wij adviseren om voor een middenweg te gaan. Het design is namelijk een belangrijk onderdeel van uw website en dit wilt u niet verwaarlozen.
  • Het formaat van uw website. Des te meer pagina's uw website dient te krijgen des te duurder dit is. Voor iedere pagina moet content gemaakt worden en dit is erg tijdrovend en arbeidsintensief. Wel zal het goed zijn voor het aantal bezoekers van uw website als u veel pagina's laat maken. Veel bezoekers betekend meer klanten en daar doen we het natuurlijk voor.
  • Eventuele extra modules die u wilt laten inbouwen. Dit kan erg uit een lopen, iedereen heeft zijn eigen wensen en eigen ideeën. Als u iets speciaals wilt kunt u samen met een website bouwer kijken naar de mogelijkheden en de kosten die daar bij horen.
  • Marketing van uw website. Een website hebben is natuurlijk heel leuk maar u wilt er ook iets mee verdienen. Net als een normaal bedrijf is marketing een belangrijk onderdeel. Bij een website komt het grootste deel van uw bezoekers van de zoekmachines. Om meer bezoekers te krijgen zijn er speciale marketing technieken. Afhankelijk van de wensen die u heeft komen de kosten hiervan tot stand. Als u liever per bezoeker wilt betalen zijn hier ook mogelijkheden voor maar dit is in overleg.

Vraag een offerte aan

Als u ook een website wilt waar uw nieuwe klanten bij binnenstromen neem dan contact met ons op. Wij kunnen samen met u naar de mogelijkheden kijken en de kosten die daar aan gekoppeld zijn.  Bij het maken van een website willen wij graag dat er voordeel te halen is voor onze klant. We kunnen samen met u naar de verwachte opbrengsten kijken en er voor zorgen dat uw website prijs hierop wordt aangepast.

Het is natuurlijk de bedoeling dat uw website geld gaat opleveren en daar doelen wij dan ook op. De kosten voor u zo laag mogelijk houden en de opbrengsten maximaliseren zodat we tevreden klanten afleveren. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, vraag dan direct een gratis offerte aan.

Kosten In Perspectief: prijs daalt door nieuwe technologie

Het internet heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan en dit heeft zo zijn positieve invloed gehad voor bedrijven die het internet op wilde. Het internet bestaat vandaag de dag 15 jaar en is veel toegankelijker geworden voor bedrijven die website willen met weinig kosten.

Toen het internet net nieuw was waren websites echt iets voor de computer elite, die ontzettend veel verstand hadden van de toen nog minder geavanceerde computer. De afgelopen jaren is het stukken makkelijker geworden om een website te maken, daarmee zijn ook de kosten om een website te laten maken stukken gezakt.

Doordat de computer veel veranderd is de afgelopen jaren zijn de programma's die hiermee bestuurd worden ook veel beter geworden. Doordat er meer programma's zijn gekomen is het stukken makkelijker om een website te ontwikkelen en dit heeft zo zijn invloed op de prijs. Maandelijkse kosten zijn voor u dus onbekend als u een website eigenaar bent. Wel kunt u er voor kiezen extra elementen of diensten in uw website te laten ontwikkelen die maandelijkse kosten met zich meebrengen. De exacte kosten om een website te laten maken zijn dus afhankelijk van de wensen die u heeft.