Kies kleur:
  • A
  • B
  • C
Tekst Grootte:

Direct advies?

085-7737023

(Elke werkdag van 08.30u-22.00u)

Website laten maken

Waarom een website laten maken

We leven in een moderne tijd waar steeds meer van de handel zich verplaatst naar het internet. In een tijd van crisis moeten we als ondernemer denken aan nieuwe kansen en gebieden om nieuw geld te genereren. De internet branche heeft ondanks de crisis een enorme spurt gemaakt de afgelopen jaren en heeft dan ook als een van de enige branches mogen genieten van groene cijfers.

Ook is het voor een bedrijf makkelijker dan ooit om te verplaatsen naar het internet. U kunt voor weinig geld een mooie website laten maken waarmee u nieuwe klanten voor uw bedrijf kunt binnenslepen. Die nieuwe klanten wat via het internet komen betekend nieuwe winst en daar worden we natuurlijk allemaal blij van.

Het grote voordeel van een website is dat u geen dure kosten heeft zoals huur van een pand en gas, water en licht kosten. Doordat u de kosten kunt drukken blijft er meer winst over op de producten die u verkoopt.

Een ander groot voordeel is dat het internet wereldwijd is. U bent niet gebonden aan een plaats met uw bedrijf, iedereen in de hele wereld kan uw bedrijf op het internet vinden waardoor u uw afzetmarkt enorm kunt vergroten.

Kosten van een website

Veel mensen zijn nog in de veronderstelling dat een website voor hun eigen bedrijf erg duur is. De prijzen voor een website zijn de afgelopen jaren erg naar beneden gegaan, hierdoor komen er kansen voor ondernemers om goedkoop een website te laten maken voor hun bedrijf.

De kosten zijn een beetje afhankelijk van de wensen die u heeft, maar er is voor bijna ieder budget wel een optie. Ook zijn er geen dure onderhoudskosten meer om de website live te houden.

Sterker nog de websites die wij maken kunt u makkelijk zelf onderhouden als u dat wilt. De websites worden op een Joomla platform gemaakt en zijn zeer gebruiksvriendelijk en vereisen geen technische kennis.

Als u meer wilt weten over de kosten van een website dan kunt u geheel gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. We kunnen samen met u kijken naar uw wensen, de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Ook kunnen wij een schets maken van de eventuele opbrengsten van uw website.

Daarna kunt u dan zelf de beslissing maken. U bent nergens toe verplicht, wij willen u graag informeren over de vele online mogelijkheden.

Website mogelijkheden

Als u een website gaat laten maken dan zijn er vele verschillende mogelijkheden. Als eerst is het belangrijk om te bepalen waar u de website voor wilt gaan gebruiken. Heeft de website het doel om uw bezoeker te informeren over uw bedrijf of wilt u ook online klanten werven?

Als u weet wat u met uw website wilt gaan doen kunt u het design hierop aanpassen. Er zijn vele mogelijkheden met het design, u kunt de stijl van uw bedrijf voorzetten op het internet of kiezen voor een heel nieuw ontwerp.

Ook is het belangrijk om een beetje na te denken over de online marketing van uw website. Net als bij een offline bedrijf zal er een zekere vorm van marketing verricht moeten worden voordat er bezoekers in uw winkel of website komen. Zonder bezoekers kunnen we geen klanten krijgen en zonder klanten is er geen winst. Als u meer wilt weten over alle mogelijkheden rondom uw website en de marketing die er bij komt kijken neem dan snel contact met ons op. Wij bespreken samen met u de mogelijkheden en kunnen u goed adviseren over diverse onderwerpen en vragen.